workshop
Stress management


Voor wie?

Maak jij je snel druk als het anders loopt dan verwacht? Heb je soms last van een kort lontje? Vraag je je weleens af waarom een ander rustig blijft terwijl jij in paniek raakt. Of wil jij weten hoe het komt dat je door de bomen het bos niet meer ziet als je het drukt hebt. Wil jij leren je stress te managen? Dan is de workshop stress management voor jou bedoeld.


Wat leer je?

Tijdens de 3 uur durende workshop krijg je inzicht in hoe het stresssysteem werkt en hoe jij dit zelf kan beïnvloeden. Je leert stress gerelateerde klachten te herkennen en hoe je met stressvolle situaties kunt omgaan. Deze workshop bestaat vooral uit heldere uitleg van de theorie gebaseerd op wetenschappelijke literatuur en een praktische oefening zodat je er zelf mee aan de slag kunt na de training.Karin:
Door Esther ben ik bewuster geworden van een aantal valkuilen en heb ik geleerd beter grenzen te stellen. Op die manier creëer ik meer rust voor mezelf.

Waar en wanneer is het?

Maandag 20 januari 2020 13:30 - 16:30 uur
Meeting House in het Rijksmonument, Johan de Witstraat 2, Centrum Dordrecht. Op enkele minuten loopafstand van Dordrecht CS. Parkeren kan tegen betaling in de parkeergarage Drievriendenhof.

Tarief

€ 295,- excl. BTW per persoon
In dit bedrag is inbegrepen deelname aan de workshop, koffie/thee/water, hand-out met tips en eventueel gebruik van oefenmateriaal. Het aantal deelnemers is beperkt dus wees er snel bij.


Meld je nu aan!
©2019 Elementary Design


verplicht veld
verstuur
Hartelijk dank, je gegevens zijn goed ontvangen...
Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.