workshop


Voor wie?

In Nederland is er een toename van werknemers met burnout klachten. Volgens onderzoek door TNO was dit aantal in 2018 bijna 1,3 miljoen en bedroegen de kosten van werkstress gerelateerd verzuim 2,8 miljard euro per jaar. Deze workshop is gericht op werkgevers, managers, HR-professionals, ondernemers, case-managers, duurzaam inzetbaarheid en verzuim-reintegratie adviseurs, die zich willen verdiepen in chronische stress en burnout en willen leren hoe dit is te voorkomen in hun organisatie.


Wat leer je?

In de workshop leer je wat chronische stress en burnout is, hoe het ontstaat en waar de eerste signalen aan zijn te herkennen. Je krijgt inzicht in de risico’s op het ontstaan van stress en welke preventiemaatregelen effectief zijn. Je krijgt handvatten van do’s en don’ts bij begeleiding van medewerkers met chronische stress en burnout op de werkvloer. Met de kennis van deze workshop ben je beter in staat verzuim door stress te voorkomen en re-integratie soepel te laten verlopen. Deze workshop bestaat uit heldere uitleg van de wetenschappelijke theorie met ruimte voor interactie en een praktische oefening.Karin:
Door Esther ben ik bewuster geworden van een aantal valkuilen en heb ik geleerd beter grenzen te stellen. Op die manier creëer ik meer rust voor mezelf.

Waar en wanneer is het?

De workshop van een dagdeel wordt standaard incompany bij de opdrachtgever verzorgd maar op een externe locatie is ook mogelijk. Datum en aanvang tijdstip gaan in overleg tussen opdrachtgever en trainer.Meer informatie
©2024 Elementary Design


verplicht veld
verstuur
Hartelijk dank, je gegevens zijn goed ontvangen...
Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.