workshop
Mentale veerkracht


Voor wie?

Deze training is gericht op bedrijven en organisaties die willen investeren in de persoonlijke groei en ontwikkeling van hun medewerkers en managers. Door het versterken van hun mentale veerkracht leren ze omgaan met ingrijpende veranderingen en de druk van presteren. Dit draagt positief bij aan hun duurzame inzetbaarheid.


Wat leer je?

Tijdens deze training leren de deelnemers hoe het proces van stress werkt en hoe ze dit zelf kunnen beïnvloeden. Ze leren beter te focussen en hebben na de training handvatten om veranderingen op een positieve manier te benaderen. Ze zijn na afloop van de training meer bewust van de eigen regie bij het ervaren van (werk)druk. Door het versterken van de mentale veerkracht zullen de deelnemers zich energieker gaan voelen en meer aandacht hebben in het hier en nu en daarvan kunnen genieten. De training bestaat uit heldere uitleg van de wetenschappelijke theorie met ruimte voor interactie en praktische oefeningen.Marian:
Ik maak nu andere en bewuste keuzes en heb veel meer energie. Ik heb rust in mijn hoofd. Mijn collega’s en partner zeggen dat ik meer zelfvertrouwen uitstraal en meer ontspannen overkom. Door Esther sta ik weer rustiger in het leven. Als iemand ook de regie wil over zijn eigen hoofd adviseer ik daarom Esther in te schakelen.

Waar en wanneer is het?

De training bestaat uit twee dagdelen met tussenpauze van een of twee weken voor het leereffect. Standaard wordt de training incompany bij de opdrachtgever verzorgd maar op een externe locatie is ook mogelijk. Datum en aanvang tijdstip gaan in overleg tussen opdrachtgever en trainer.Meer informatie
©2023 Elementary Design


verplicht veld
verstuur
Hartelijk dank, je gegevens zijn goed ontvangen...
Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.