workshop
Hoofd opruimen


Voor wie?

Heb je last van te veel toestanden in je hoofd? Zaken die door elkaar lopen? Piekeren? Klachten als hoofdpijn? Heb je last van dingen die 's nachts door je hoofd spoken en uit je slaap houden? Wil je rust in je hoofd? Dan is deze workshop echt iets voor jou.


Wat leer je?

Tijdens deze 3 uur durende workshop gaan we rust in je hoofd creëren door op te ruimen. Je leert een manier te bedenken om onderwerpen in je hoofd een plek te geven. Op jouw manier wordt informatie dan onthouden en weer teruggevonden. Hiermee heb je weer overzicht en kun je je beter concentreren. Deze methode helpt je op korte en langere termijn. De workshop is naast een stukje theorie vooral interactief waarbij je als deelnemer zelf aan de slag gaat met je eigen (figuurlijke) hoofd.Marian:
Ik maak nu andere en bewuste keuzes en heb veel meer energie. Ik heb rust in mijn hoofd. Mijn collega’s en partner zeggen dat ik meer zelfvertrouwen uitstraal en meer ontspannen overkom. Door Esther sta ik weer rustiger in het leven. Als iemand ook de regie wil over zijn eigen hoofd adviseer ik daarom Esther in te schakelen.

©2019 Elementary Design


verplicht veld
verstuur
Hartelijk dank, je gegevens zijn goed ontvangen...
Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.