Over mij


Esther Mijn naam is Esther Vos en ik woon inmiddels ruim twintig jaar met mijn gezin in Papendrecht. Mijn Rotterdamse roots zie je terug in mijn nuchtere en praktische manier van aanpakken. Lekker de mouwen opstropen en gaan! Tegelijk ben ik ook empathisch, deskundig en integer. Die combinatie zorgt voor tevreden coachees.

Ik heb bijna dertig jaar gewerkt bij Arbodiensten voor de branche Financiële Dienstverlening. In het begin als doktersassistente, maar al snel na mijn post-hbo-opleiding werd ik Arbo-adviseur. In 2012 werd ik, na weer een opleiding, vitaliteitscoach bij dezelfde Arbodienst.
In 2018 ben ik afgestudeerd als Toegepast Psycholoog en sinds mei 2019 heb ik mijn eigen coachingspraktijk: Coachest.

Professionaliteit
Ik ben geaccrediteerd als NOBCO EIA Practitioner Coach. EIA staat voor European Individual Accreditation. Hét kwaliteitskeurmerk voor beroepscoaches dat wereldwijd geldt. Het wordt uitgegeven door de European Mentoring and Coaching Council (EMCC) waarbij NOBCO is aangesloten.
Als NOBCO-beroepscoach moet ik me houden aan de strenge Internationale Ethische Code m.b.t. thema’s als integriteit, professioneel en excellent handelen, contractering, (eigen) verantwoordelijkheid en vertrouwelijkheid.
Daarnaast ben ik Register Toegepast Psycholoog bij NBTP en Partner van CSR.

Dit zeggen coachees over Esther

Door haar leuke en goede manier van communiceren (goed luisteren en feedback geven) was er gelijk een gerichte aanpak.
Esther zorgde er voor dat ik mij veilig voelde en ik mij daardoor volledig open kon stellen. Alleen maar lof voor deze bijzondere, lieve vrouw.
Wat ik het meest heb gewaardeerd in Esther is de flexibiliteit om bij te sturen als dat nodig was, door goed in te schatten waar de behoefte van de cliënt ligt.
Watdoe ik?

Als (jong) volwassenen vastlopen in werk of privéleven, help ik hen om inzicht te krijgen en stappen te zetten. Daarnaast help ik managers, medewerkers, professionals en ondernemers te herstellen van hun stressklachten of burn-out. Ik leer ze omgaan met hun gevoelens en eigen regie te nemen over hun leven.


Waarom?

Het geeft mij veel voldoening om mensen die een probleem hebben te kunnen helpen door coaching. Ik vind het bijzonder dat ik een stukje met ze mee mag lopen in hun (levens)verhaal. Op dat moment kan diegene even niet verder, maar door coaching ontstaan nieuwe inzichten. Daardoor neemt iemand stappen die diegene daarvoor niet durfde te zetten. Prachtig toch?

Voor mij is dat de kers op de taart in dit vak!


Waaromkiezen voor Coachest?

Naast coach ben ik ook toegepast psycholoog. Ik gebruik verschillende methoden in mijn coaching, zoals systemisch werken, CSR-methode, cognitieve gedragstherapie, MatriXmethode, DISC, provocatief coachen etc. Op deze manier kan ik aansluiten bij de persoonlijke leerstijl en -behoefte van de coachee.

Kies je voor Coachest, dan kies je voor mij! Ik ben enthousiast. En wat ik doe, doe ik graag goed. In mijn coachingstrajecten lever ik dan ook graag maatwerk en kwaliteit.

Laten we kennismaken!


Vrijwilligerswerk

Een dagdeel per week doe ik vrijwilligerswerk in Hospice De Cirkel in Papendrecht. Ik vind het fijn dat ik een stukje van mijn tijd en aandacht kan geven, zodat bewoners nog zoveel mogelijk waardevolle tijd samen hebben met hun familie en geliefden.
©2024 Elementary Design