Over mij


Esther Ik ben Esther Vos en al woon ik inmiddels ruim twintig jaar met mijn gezin in Papendrecht, mijn nuchtere Rotterdamse roots zitten nog steeds diep in mij geworteld. Daar komen mijn praktische instelling en manier van aanpakken dan ook vandaan. Lekker de mouwen opstropen en dan gaan!

Van nature ben ik nieuwsgierig van aard. Dat is te zien aan mijn waslijst van opleidingen die ik heb gevolgd. Altijd wilde ik meer weten. Waarbij mijn interesse in de mens als een rode draad het pad van mijn carrière heeft bepaald; van doktersassistente naar Adviseur Arbeid en Gezondheid en vervolgens naar Coach en Toegepast Psycholoog. Mensen inspireren mij, in wat ze denken, voelen en hoe ze zich gedragen. Tijdens gesprekken zal ik kritisch maar ook met humor reflecteren. Daarbij ben ik empathisch en ga ik altijd van het positieve uit. Van een eerlijk gesprek word ik heel blij.

Na 28 jaar gewerkt te hebben in corporate omgevingen heb ik veel ervaring opgedaan met het doen van onderzoek naar werkdruk en het coachen bij stress gerelateerde klachten en burnout bij de medewerkers en managers. Zelf stel ik ook de nodige eisen aan mezelf in mijn werk. Kwaliteit en professionaliteit vind ik erg belangrijk daarom ben ik aangesloten en gecertifeerd bij beroepsorganisaties en werk ik volgens wetenschappelijk onderbouwde methodes.

Inmiddels zet ik met opgestroopte mouwen, met mijn eigen bedrijf Coachest, mijn ruime ervaring en kennis in bij verschillende bedrijven en branches. En dat doe ik met heel veel plezier, iedere dag weer. Met mijn enthousiasme en doorzettingsvermogen heb ik hiermee een droom verwezenlijkt.

Naast Coachest kan ik genieten van buiten in de natuur zijn. Met wandelen, hardlopen en fietsen laad ik mijn batterijen weer op. Met de filosofie “herinneringen maken doe je nu want morgen kan het misschien niet meer” maken we met het gezin mooie reizen of doen we leuke uitstapjes. Ik vind het bijzonder om te zien hoe mijn, inmiddels puber-, kinderen zich ontwikkelen en de wereld ontdekken. En ook heerlijk relativerend hoe ik als ouder de spiegel weer krijg voorgehouden. Het blijkt maar weer, een mens is nooit uitgeleerd.
Dit zeggen coachees over Esther

Door haar leuke en goede manier van communiceren (goed luisteren en feedback geven) was er gelijk een gerichte aanpak.
Esther zorgde er voor dat ik mij veilig voelde en ik mij daardoor volledig open kon stellen. Alleen maar lof voor deze bijzondere, lieve vrouw.
Wat ik het meest heb gewaardeerd in Esther is de flexibiliteit om bij te sturen als dat nodig was, door goed in te schatten waar de behoefte van de cliënt ligt.
©2022 Elementary Design