Online aanbod & tarieven


MatriXmethode coaching bij trauma en/of angst (60 min)
€ 150,- per coachsessie
Wat is de MatriXmethode?
Iedereen heeft zijn eigen strategie om informatie op te slaan en te verwerken. De MatriXmethode is een specifieke gesprekstechniek die bij de coachee de in-adequate strategie laat vervangen door een persoonlijke adequate strategie waardoor het probleem is opgelost. Voor altijd. Met slechts 1 of 2 coachsessies. En zonder in te gaan op de inhoud van het probleem. De coachee hoeft het – vaak pijnlijke – verhaal niet te vertellen om de strategie aan te passen.
HartRitme-Variabiliteit (HRV) coachsessie (90 min)
€ 250,- per coachsessie
Wat is HRV?
Onze hartslag is afhankelijk van vele factoren. Als je gaat sporten of ergens van schrikt, gaat je hartslag omhoog. Als je slaapt gaat je hartslag naar beneden. Ook los van externe factoren, zit er een variatie in je hartslag. Als je inademt gaat je hart iets sneller kloppen en bij uitademen wat langzamer. Dit noemen we de hartritme variabiliteit (HRV). Als je gestrest bent verloopt dit patroon chaotisch. Bij positieve emoties verloopt het patroon in harmonie.
Hartcoherentie is een weergave van het patroon van de hartritmevariabiliteit. Bij een hoge coherentie voel je je ontspannen, kun je helder denken en je goed concentreren. Je kunt je HRV trainen en daarmee de coherentie van je hart te beïnvloeden. Dan doen we door met behulp van de Heartmath oorsensor, die is gekoppeld aan een laptop, jouw HRV te meten. De hartritmemonitor EmWavePro op de laptop meet de tijd tussen 2 hartslagen en geeft de mate van hartcoherentie weer.
Training maatwerk
op aanvraag
Voor training die aansluit bij jouw specifieke situatie is er maatwerk mogelijk. Met behulp van een uitgebreid intakegesprek bepalen we samen de trainingsbehoeften, onderwerp en het leerdoel van de training. Trainingen kunnen zowel offline als online worden aangeboden.
Coaching (60 min)
€ 150,- per coachsessie
E-coaching traject (4 weken)
€ 250,- per traject
E-coaching is coaching in geschreven vorm. De communicatie verloopt via een online beveiligde coachingsplatform. Je krijgt vaak binnen 6 uur maar altijd binnen 36 uur een reactie. E-coaching is vooral geschikt wanneer je in een ontwikkelingstraject tussendoor feedback wilt.
E-coaching traject (8 weken)
€ 400,- per traject
CSR- stress vragenlijst met telefonische terugkoppeling (30 min)
€ 100,- per vragenlijst
Deze vragenlijst meet betrouwbaar op lichamelijke, emotionele, gedragsmatige en cognitieve niveau of en in welke mate er sprake is van chronische stress.

Alle tarieven zijn exclusief BTW.
©2023 Elementary Design