Individuele coaching
Verlies


Verlies is heftig en ingrijpend. Soms kan verwerking daarvan zoveel emoties geven dat je vastloopt. Met individuele coaching kijken we samen naar jouw verlies en alle gevoelens die dat bij jou oproept. Na een individueel coachtraject heb je meer grip op de situatie en kun je weer verder.


Voor wie?

Als je te maken krijgt met een verlies, zoals overlijden, echtscheiding, baanverlies, faillissement of verlies van gezondheid. Maar ook als je getuige bent of slachtoffer van een nare gebeurtenis.

Rouwgevoelens kunnen een gevolg zijn van verlies. Rouw is een teken van verbondenheid. Hoe meer je gehecht was, hoe groter de pijn van diegene of datgene dat je verliest. Wanneer je vastloopt in je rouwproces of wanneer je last blijft houden van de traumatische ervaring kan individuele coaching je helpen.


Watlevert het je op?

Rouw is een gezonde reactie op verlies. Na verlies is er een veranderings- en aanpassingsproces. Iedereen doet dit op zijn of haar eigen manier. Maar als dat proces stagneert, loop je op een gegeven moment vast.

Individuele coaching helpt je het proces op gang te brengen en het evenwicht weer terug te vinden. Je krijgt inzicht in jouw rouwproces en leert het verlies in te voegen in jouw levensverhaal. Door individuele coaching kun je je verhaal doen en word je begeleid bij de verwerking. Na het traject voel je je beter in staat om verder te leven met je verlies en/of trauma. De nare beleving die je nu hebt na de traumatische ervaring heb je geneutraliseerd of opgelost. Je hebt weer rust en, heel belangrijk, weer de eigen regie in je hoofd.


Hoewerkt het?

Na een gratis kennismaking bepalen we samen of er een klik is en of je bij mij een coachtraject wilt ingaan. Is er geen klik? Dan nemen we vriendelijk afscheid van elkaar. Is de klik er wel, dan starten we het coachtraject.

Je ontvangt dan jouw persoonlijk account voor het online coachplatform. Op dit platform vind je achtergrondinformatie in de vorm van video’s, artikelen en eventuele huiswerkopdrachten.

De coachsessies vinden plaats in mijn praktijk in Alblasserdam of online via Teams.


Welkemethoden worden gebruikt?

Tijdens coaching bij verlies en trauma maak ik gebruik van verschillende methoden, waaronder:


Watkost het?

De kennismaking is gratis en vrijblijvend.

Een gesprek duurt 1 uur. Een coachtraject bestaat uit gemiddeld 6-8* gesprekken. De kosten per uur bedragen:


In een coachtraject is ingrepen:


Meld je nu aan!
©2024 Elementary Design


verplicht veld
verstuur
Hartelijk dank, je gegevens zijn goed ontvangen...
Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.