Individuele coaching
Verlies & trauma


Voor wie?

Als je te maken krijgt met een verlies zoals overlijden, echtscheiding, baanverlies, faillissement, verlies van gezondheid of als je getuige of slachtoffer bent van een nare gebeurtenis, is dat vaak heftig en ingrijpend. Rouw kan een gevolg zijn van verlies, dat een teken is voor verbondenheid. Hoe meer je gehecht was, hoe groter de pijn van diegene of datgene dat je verliest. Wanneer je vastloopt in je rouwproces of wanneer je last blijft houden van de traumatische ervaring kan ik je ondersteunen.


Wat levert het je op?

Met elk verlies is er een veranderings- en aanpassingsproces. Dit is voor iedere situatie weer anders. En iedereen doet dit op zijn of haar eigen manier. Rouw is een gezonde reactie op verlies. Maar als dat stagneert dan help ik je het proces op gang te brengen en het evenwicht weer terug te vinden. Je krijgt inzicht in jouw rouwproces en leert het verlies te integreren in jouw levensverhaal. Door individuele coaching heb je je verhaal kunnen doen en voel je je beter in staat om verder te leven met je verlies en/of trauma. De nare beleving die je nu hebt na de traumatische ervaring heb je geneutraliseerd of opgelost. Je hebt weer rust en de eigen regie in je hoofd.


Hoe werkt het?

Na een gratis kennismaking (telefonisch of via videobellen) bepalen we samen of er een klik is en of je bij mij een coachtraject wilt ingaan. Is er geen klik dan nemen we vriendelijk afscheid van elkaar. Is de klik er wel dan starten we het coachtraject zoals dat bij jou past. Bij verlies richten we ons op het herstel van de balans na de ingrijpende veranderingen of verliezen die je hebt meegemaakt. Gemiddeld zijn hiervoor 5 tot 8 coachsessies nodig. Bij trauma ga je de nare beleving in je geheugen zelf oplossen met behulp van de MatriXmethode gesprekstechnieken van de coach. Zonder dat het, vaak pijnlijke, verhaal verteld hoeft te worden. Hiervoor zijn slechts 1 tot 3 coachsessies nodig.
coachee Erik:
Ik heb contact gezocht met Esther omdat ik aan het eind van de dag in een veeleisende baan en in een hectisch bestaan te vaak verrast werd door het leven. Door haar ervaring was ze prima in staat om te spiegelen, relevante modellen erbij te pakken en deze toe te (laten) passen. Hierdoor kwam ik beter in control en kreeg ik meer energie in een roerige tijd.

Verlies & trauma coaching (€ 150,- ex BTW per sessie):Meld je nu aan!
©2022 Elementary Design


verplicht veld
verstuur
Hartelijk dank, je gegevens zijn goed ontvangen...
Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.