Individuele coaching
Stress management programma


Voor wie?

Ervaar je één van deze zaken:


Je bent voortdurend actief en je verbruikt meer energie dan je kunt bijtanken. En door je gebrek aan energie kun je je minder concentreren. Daardoor komen nieuwe ideeën niet meer van de grond en maak je fouten. Je zit niet lekker in je vel en dat heeft effect op je privé- en zakenrelaties zoals in het ontstaan van conflicten.
Je bent nog aan het werk maar je motivatie is verminderd. Herken je een of meerdere van deze aspecten, dan is het coachttraject stress management iets voor jou.


Wat levert het je op?

Door het programma kom je snel fysiek in balans en krijg je weer energie. Met de persoonlijke coaching krijg je inzicht in jouw stressfactoren en leer je hoe je er op een gezonde manier mee om kunt gaan. Je leert weer zelf de regie te krijgen en te houden in je leven. Je krijgt weer plezier in je werk.


Hoe werkt het?

Na een gratis kennismaking (telefonisch of via videobellen) bepalen we samen of er een klik is en of je bij mij een coachtraject wilt ingaan. Is er geen klik dan nemen we vriendelijk afscheid van elkaar. Is de klik er wel dan starten we het coachtraject zoals die bij jou past. Daarbij maak ik gebruik van de wetenschappelijk onderbouwde CSR®-methode, van het Centrum voor Stress & Burn-out coaching. Na een akkoord op het coachcontract ontvang je inlogcodes voor de online stress CSR®-vragenlijst en jouw persoonlijk account voor mijn online coachplatform.coachee Erik:
Ik heb contact gezocht met Esther omdat ik aan het eind van de dag in een veeleisende baan en in een hectisch bestaan te vaak verrast werd door het leven. Door haar ervaring was ze prima in staat om te spiegelen, relevante modellen erbij te pakken en deze toe te (laten) passen. Hierdoor kwam ik beter in control en kreeg ik meer energie in een roerige tijd.

©2019 Elementary Design


verplicht veld
verstuur
Hartelijk dank, je gegevens zijn goed ontvangen...
Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.