Individuele coaching
Stress & burnout


Voor wie?

Ervaar jij één van deze zaken:


Als jij een of meerdere van deze beschreven klachten bij jezelf herkent dan heb je na een langere periode van overbelasting en uitputting waarschijnlijk last van chronische stress of een burnout. Het verschil zit in de mate van uitputting van je lichaam en de mate waarin je fysiek ontregeld bent. Bij chronische stress is je lichaam vermoeid geraakt door te veel inspanning met te weinig herstel.
Als je een burnout hebt is je lichaam in de war geraakt door die uitputting. Je bent neuro-hormonaal ontregeld en dat heeft effect op je hersenen, organen en immuunsysteem. Je lijf moet eerst herstellen voordat je andere mentale problemen kunt oplossen. Dit stress & burnout coachtraject richt zich gefaseerd, stap voor stap op dat herstel en aansluitend aan het verbeteren van het zelfmanagement.


Wat levert het je op?

Door het stress & burnout coachtraject leer je fysiek en mentaal te herstellen en jezelf beter kennen. Je krijgt inzicht hoe je klachten zijn ontstaan en wat je stressoren zijn. Je leert de signalen van je lichaam te herkennen en meer te respecteren. Na het coachtraject kun je beter je eigen grenzen bewaken en jezelf daarin managen. Je hebt geleerd in het hier en nu te blijven en daarvan te genieten. Je ontwikkelt een functionele strategie die helpt herhaling van chronische stress in de toekomst te voorkomen. Je weet nu hoe stress bij jou werkt en hoe je er grip op kunt krijgen. Je krijgt weer plezier in je werk.


Hoe werkt het?

Na een gratis kennismaking (telefonisch of via videobellen) bepalen we samen of er een klik is en of je bij mij een coachtraject wilt ingaan. Is er geen klik dan nemen we vriendelijk afscheid van elkaar. Is de klik er wel dan starten we het coachtraject op. Daarbij maak ik gebruik van de wetenschappelijk onderbouwde CSR-methode, van het Centrum voor Stress & burnout coaching. Na een akkoord op het coachcontract ontvang je inlogcodes voor de online stress CSR-vragenlijst en jouw persoonlijk account voor het coachplatform.PvN, Uitgeest:
Via mijn werkgever ben ik bij Esther terecht gekomen omdat ik last begon te krijgen van burnout klachten. Wij spraken af om een coaching traject in te gaan. Door haar leuke en goede manier van communiceren (goed luisteren en feedback geven) was er gelijk een gerichte aanpak. Ik heb heldere inzichten van haar gekregen waarmee ik nu zelfstandig aan de slag kan.

Stress & burnout coaching (€ 1.650,- ex BTW):Meld je nu aan!
©2022 Elementary Design


verplicht veld
verstuur
Hartelijk dank, je gegevens zijn goed ontvangen...
Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.