Individuele coaching
Persoonlijk leiderschap


Als ondernemer, professional of manager ben je druk met je werk en sociale leven. Er kan een moment komen waarin je vastloopt. Dan is het tijd om te leren hoe je zelf die touwtjes weer in handen krijgt. Door individuele coaching op persoonlijk leiderschap leer je hoe je jezelf (weer) kunt aansturen.


Voor wie?

Voor iedereen die het gevoel heeft de regie kwijt te zijn. Bijvoorbeeld doordat veranderingen waar je mee te maken krijgt een andere aanpak vragen, maar het je niet lukt om dit handen en voeten te geven. Of je vraagt je af welke volgende stap je wilt nemen in je persoonlijke of zakelijk leven. Of je ervaart een knagend gevoel dat er iets ontbreekt, uit balans is of je belemmert. Je wilt je verder ontwikkelen, maar weet niet hoe.

Wil je deze situatie doorbreken? Dan is het tijd voor actie!


Watlevert het je op?

Na het coachtraject heb jij je doelen helder en heb je de eerste stappen gezet om die doelen te bereiken. Je weet waar je sterke punten liggen en wat je valkuilen zijn. Samen verkennen we keuzes die je hebt gemaakt of gaat maken. Je focus ligt weer bij wat jij belangrijk vindt en je bent energiek en gemotiveerd om zelf de regie te nemen in je leven.
Deze investering in jezelf helpt je te groeien en succesvol te zijn, voor nu en op langere termijn. Door het ontwikkelen van je persoonlijk leiderschap weet jij welke keuzes dicht bij jezelf blijven.


Hoewerkt het?

Na een gratis kennismaking bepalen we samen of er een klik is en of je bij mij een coachtraject wilt ingaan. Is er geen klik? Dan nemen we vriendelijk afscheid van elkaar. Is de klik er wel, dan starten we het coachtraject.

Vervolgens hebben we een intakegesprek waarin we samen jouw ontwikkelingsbehoefte en leerdoel in kaart brengen. In de coachsessies leggen we de focus op jouw toekomst en pakken we gedachten aan die je ontwikkeling in de weg staan. Jouw ontwikkelingsbehoefte staat centraal. We gaan daarom actief aan de slag met verschillende coachmethoden en oefeningen die bij jouw leerstijl passen.

Het online coachplatform biedt ondersteuning op maat tijdens het leerproces. Je krijgt toegang met een persoonlijk account voor het online coachplatform. We volgen gedurende het traject samen jouw ontwikkeling, bijvoorbeeld met behulp van de Coaching Monitor.

De coachsessies vinden plaats in mijn praktijk in Alblasserdam of online via Microsoft Teams. Net wat jij prettig vindt!


Welkemethoden worden gebruikt?

Tijdens coaching voor ontwikkelen van persoonlijk leiderschap maak ik gebruik van verschillende theorieën en methoden, waaronder:


Watkost het?

De kennismaking is gratis en vrijblijvend.

Een gesprek duurt 1 uur. Een coachtraject bestaat uit gemiddeld 6-8* gesprekken. De kosten per uur bedragen:


In een coachtraject is ingrepen:


Optioneel kun je ook kiezen voor:


Meld je nu aan!
©2024 Elementary Design


verplicht veld
verstuur
Hartelijk dank, je gegevens zijn goed ontvangen...
Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.