Individuele coaching
Burnout programma


Voor wie?

Ervaar jij:


Als jij meerdere van deze beschreven klachten bij jezelf herkent dan ben je na een langere periode van overbelasting en uitputting waarschijnlijk overspannen of burnout geraakt. Het verschil zit in de mate van uitputting van je lichaam en de mate waarin je fysiek ontregeld bent. Als je burn-out bent is je lichaam in de war geraakt. Je bent neuro-hormonaal ontregeld en dat heeft effect op je hersenen, organen en immuunsysteem. Je lijf moet eerst herstellen voordat je andere mentale problemen kunt oplossen. Dit burnout programma richt zich gefaseerd, stap voor stap op dat herstel en aansluitend aan het verbeteren van het zelfmanagement.


Wat levert het je op?

Door het burnout programma leer je te herstellen en jezelf beter leren kennen. Je krijgt inzicht hoe je klachten zijn ontstaan en wat je stressoren zijn. Je leert de signalen van je lichaam te herkennen en meer te respecteren. Na het programma kun je beter je eigen grenzen bewaken en jezelf daarin managen. Je ontwikkelt een functionele strategie die helpt herhaling van chronische stress in de toekomst te voorkomen.


Hoe werkt het?

Na een gratis kennismaking (telefonisch of via videobellen) bepalen we samen of er een klik is en of je bij mij een coachtraject wilt ingaan. Is er geen klik dan nemen we vriendelijk afscheid van elkaar. Is de klik er wel dan starten we het coachtraject zoals die bij jou past. Daarbij maak ik gebruik van de wetenschappelijk onderbouwde CSR®-methode, van het Centrum voor Stress & burnout coaching. Na een akkoord op het coachcontract ontvang je inlogcodes voor de online stress CSR®-vragenlijst en jouw persoonlijk account voor het coachplatform.
PvN, Uitgeest:
Via mijn werkgever ben ik bij Esther terecht gekomen omdat ik last begon te krijgen van burnout klachten. Wij spraken af om een coaching traject in te gaan. Door haar leuke en goede manier van communiceren (goed luisteren en feedback geven) was er gelijk een gerichte aanpak. Ik heb heldere inzichten van haar gekregen waarmee ik nu zelfstandig aan de slag kan.

©2019 Elementary Design


verplicht veld
verstuur
Hartelijk dank, je gegevens zijn goed ontvangen...
Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.