Individuele coaching
Burn-out


Met individuele coaching gaan we een-op-een aan de slag met herstel van je balans en het verminderen van stress. En natuurlijk leer je ook hoe je die gezondheidswinst in de toekomst kunt behouden.


Voor wie?

Voor iedereen die al een tijd last heeft van één of meerdere onderstaande klachten:


Herken je één of meerdere klachten en heb je al langer last van deze klachten? Dan kan het zijn dat je last hebt van chronische stress of burn-out. Dat is het gevolg van uitputting doordat je te lang overbelast bent.

Het verschil
tussen chronische stress en burn-out zit ‘m in de mate van uitputting van je lichaam en de mate waarin je fysiek ontregeld bent. Bij chronische stress is je lichaam vermoeid geraakt door te veel inspanning met te weinig herstel.
Als je een burn-out hebt, is je lichaam in de war geraakt door die uitputting. Neuro-hormonale processen die bijvoorbeeld zorgen dat je energie hebt en alert bent, zijn ontregeld. En dat heeft effect op je hersenen, organen en immuunsysteem. Je lijf moet eerst herstellen voordat je andere mentale problemen kunt oplossen.


Watlevert het je op?

Met een individueel coachtraject leer je jezelf beter kennen. Je krijgt inzicht in hoe je klachten zijn ontstaan en wat bij jou stress veroorzaakt. Je leert de signalen van je lichaam te herkennen en meer te respecteren. Als je dat weet, geeft dat ruimte om fysiek en mentaal te herstellen.

Na het coachtraject kun je beter je eigen grenzen bewaken en jezelf daarin managen. Je hebt geleerd in het hier en nu te blijven en daarvan te genieten. Je ontwikkelt een functionele strategie die helpt om herhaling van chronische stress in de toekomst te voorkomen. Je weet nu hoe stress bij jou werkt en hoe je er grip op kunt krijgen. Je krijgt weer plezier in je werk en privéleven.


Hoewerkt het?

Na een gratis kennismaking bepalen we samen of er een klik is en of je bij mij een coachtraject wilt ingaan. Is er geen klik? Dan nemen we vriendelijk afscheid van elkaar. Is de klik er wel, dan starten we het coachtraject.

Tijdens het traject vul je regelmatig een CSR-vragenlijst in, een professioneel meetinstrument waarmee we objectief de mate van stressklachten meten.
Daarnaast ontvang je jouw persoonlijk account voor het online coachplatform. Op dit platform vind je achtergrondinformatie in de vorm van video’s, artikelen en eventuele huiswerkopdrachten.

De coachsessies vinden plaats in mijn praktijk in Alblasserdam of online via Microsoft Teams.


Welkemethoden worden gebruikt?

Tijdens coaching bij chronische stress en burnout maak ik gebruik van verschillende methoden, waaronder:


Watkost het?

De kennismaking is gratis en vrijblijvend.

Een gesprek duurt 1 uur. Een coachtraject bestaat uit gemiddeld 6-8* gesprekken. De kosten per uur bedragen:


In een coachtraject is ingrepen:


Meld je nu aan!
©2024 Elementary Design


verplicht veld
verstuur
Hartelijk dank, je gegevens zijn goed ontvangen...
Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.