Individuele coaching
VIP in control


Voor wie?

Als ondernemer, professional of manager ben je druk met je werk en sociale leven. Het kost je steeds meer moeite om je persoonlijk leiderschap onder controle te houden en gemotiveerd te blijven. De veranderingen waar je mee te maken krijgt vragen een andere aanpak maar het lukt je niet om dit handen en voeten te geven. Ook slapen gaat moeizamer doordat je ligt te piekeren. Je vraagt je af welke volgende stap je wilt nemen in je persoonlijke of zakelijk leven. En mogelijk zijn er nog onverwerkte emoties of een angst of trauma die ineens (weer) de kop op steken. Je ervaart een knagend gevoel dat er iets ontbreekt, uit balans is of je belemmert.
Wil je deze situatie doorbreken? Dan is het tijd voor actie!


Wat levert het je op?

Na het VIP-programma heb jij je doelen helder en heb je de eerste stappen gezet of misschien al bereikt. Je hebt weer focus op je kernwaarden en visie en bent gemotiveerd. Je hebt de eigen regie over je hoofd en meer energie gekregen. Je hebt geleerd hoe stress bij jou ontstaat en hoe dit te managen zodat jij in control blijft. Deze investering in jezelf helpt je te groeien en succesvol te zijn, voor nu en op langere termijn. Door het ontwikkelen van je persoonlijk leiderschap weet jij waar je in je kracht staat en hoe je daarin je eigen keuzes maakt.


Hoe werkt het?

In het drie maanden VIP-programma werken we effectief in drie dagdelen aan jouw persoonlijke doelen. In de drie uur durende coachsessies leggen we de focus op jouw toekomst en pakken we je eventuele mentale belemmeringen aan. Deze sessies worden volledig ingericht op jouw ontwikkelingsbehoefte. Met gebruik van verschillende coachmethoden en oefeningen die bij jouw leerstijl passen gaan we samen actief aan de slag.
Na een gratis kennismaking (telefonisch of via videobellen) bepalen we samen of er een klik is. Is er geen klik dan nemen we vriendelijk afscheid van elkaar. Is de klik er wel dan starten we het programma zodra het coachcontract is getekend. Tijdens de intake brengen we samen jouw ontwikkelingsbehoefte en leerdoel in kaart. Met behulp van de coachingsmonitor volgen we jouw ontwikkeling gedurende het traject. Het online coachplatform biedt ondersteuning op maat tijdens het leerproces. Hiervoor krijg je bij aanvang een persoonlijke inlogcode om in te loggen in het volgens de AVG-wetgeving beveiligde platform.coachee M.A.:
In het hele traject voelde ik me gehoord en door haar kritische vragen werd ik mij bewust van mijn eigen belemmeringen. Zo heeft Esther een traumatische ervaring die mij al een langere periode in de weg zat geholpen op te lossen. Met haar praktische oefeningen kreeg ik nieuwe inzichten die mij verder hielpen en waar ik nu nog steeds veel aan heb.

VIP-programma 3 maanden (€ 2.500,- ex BTW):Meld je nu aan!
©2023 Elementary Design


verplicht veld
verstuur
Hartelijk dank, je gegevens zijn goed ontvangen...
Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.