Individuele coaching
VIP control stress programma


Voor wie?

Je bent druk in je werk en in je sociale leven. De zaken gaan nog wel goed maar het kost je steeds meer moeite om het onder controle te houden en gemotiveerd te blijven. Je ervaart dat je vaker vermoeid bent. Het slapen lukt niet altijd doordat je ligt te piekeren. En mogelijk zijn er nog onverwerkte emoties of een angst of trauma die ineens (weer) de kop op steken.
Wil je deze situatie doorbreken? Dan is het tijd voor actie!


Wat levert het je op?

Na het VIP-programma heb jij je doelen helder en heb je de eerste stappen gezet of misschien al helemaal al bereikt. Je hebt weer focus en bent weer gemotiveerd. Je hebt meer energie gekregen en regie in je hoofd. Je weet nu hoe stress ontstaat en hoe dit te managen zodat jij in control blijft. Deze investering in jezelf helpt je te groeien en succesvol te zijn, voor nu en op langere termijn.


Hoe werkt het?

In het 6 maanden VIP-programma werken we effectief in drie dagdelen aan jouw persoonlijke doelen. In de 3 uur durende sessies werken we aan eventuele mentale belemmeringen en leggen we de focus op jouw toekomst. Deze coachsessies worden volledig ingericht op jouw behoefte. Met gebruik van verschillende coachmethoden en oefeningen die bij jouw leerstijl passen gaan we samen aan de slag.
Na een gratis kennismaking (telefonisch of via videobellen) bepalen we samen of er een klik is. Is er geen klik dan nemen we vriendelijk afscheid van elkaar. Is de klik er wel dan starten we het programma zodra het coachcontract is getekend. Tijdens de intake brengen we samen jouw behoefte en leerdoel in kaart. Gedurende het VIP-programma van 6 maanden kun je gebruik maken van het online ondersteuningsplatform. Hiervoor krijg je bij aanvang een persoonlijke inlogcode om in te loggen in het volgens de AVG-wetgeving beveiligde platform.coachee M.A.:
In het hele traject voelde ik me gehoord en door haar kritische vragen werd ik mij bewust van mijn eigen belemmeringen. Zo heeft Esther een traumatische ervaring die mij al een langere periode in de weg zat geholpen op te lossen. Met haar praktische oefeningen kreeg ik nieuwe inzichten die mij verder hielpen en waar ik nu nog steeds veel aan heb.

VIP-programma 6 maanden (€ 1.999,- ex BTW):Meld je nu aan!
©2019 Elementary Design


verplicht veld
verstuur
Hartelijk dank, je gegevens zijn goed ontvangen...
Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.