Groepstrainingen


Persoonlijke ontwikkeling van teams en organisaties

Coachest biedt groepstrainingen aan die zowel gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling als op de ontwikkeling van teams en organisaties.
Deelnemers krijgen beter inzicht in hun vaardigheden, kwaliteiten en valkuilen. Daardoor kunnen zij zichzelf beter sturen en motiveren en effectiever communiceren. Door deze vaardigheden binnen een team of organisatie optimaal in te zetten, komt een bedrijf tot betere prestaties.


Heldereuitleg en praktijkvoorbeelden

De trainingen van Coachest bestaan voor een deel uit heldere en duidelijke uitleg. Deelnemers maken kennis met een stukje wetenschappelijke theorie die op een leuke, eigentijdse manier gebracht wordt. Natuurlijk ontbreken de praktijkvoorbeelden niet.
Coachest biedt ook individuele coaching


Groepstrainingen

Hieronder staan trainingen die vaak gekozen worden. Staat jouw gewenste training er niet bij? Neem dan contact op voor een training op maat.

Training Mentale veerkracht
Medewerkers en managers leren omgaan met (toekomstige) ingrijpende veranderingen en prestatiedruk. Dit draagt positief bij aan hun duurzame inzetbaarheid.
Bekijk deze training
Training DISC-analyse
Geef de onderlinge samenwerking van je team een boost! Met de DISC-methode krijgt je team inzicht in hoe de onderlinge samenwerking kan verbeteren.
Bekijk deze training
Training Stresspreventie
Een must voor bedrijven die ziekteverzuim door stress willen voorkomen. Leer de risico’s op het ontstaan van stress en welke preventiemaatregelen effectief zijn.
Bekijk deze training
©2024 Elementary Design